HOME SWEET HOME.


När man inte har varit hemma på sex dagar, så är det skönt att komma hem till sin garderob, ny CHIC tidning och ett par nya öronhänge i brevlådan. Även om det är så himla mysigt att vara där uppe också. Imorgon jobbar jag från 8.15-13.00, därefter tänkte jag gå i stan och se om det är något jag behöver inför resan. Har jag nämnt en resa här förresten? Har bokat en enkel biljett till London. Ska försöka få jobb och bostad där för en liten tid.

Kommentarer
Postat av: Sofie

Berätta mer! Vad har du tänkt jobba med? Hur länge vill du bo där? Är det lätt att få jobb tror du? Ska du åka ensam? :-)

Svar: Jag vill ju helst jobba i en klädesbutik, helst topshop... Men det kvittar ju egentligen, annars fik och pub går också bra. Jag vet inte riktigt hur länge det blir, det beror på många olika saker: jobb, saknad, hur jag trivs, ekonomi och så vidare. Det har varit lätt förr, men nu verkar det vara lite trögare då det är så himla många (framförallt svenskar) som åker dit och provar på lyckan, men det hindrar inte mig, då jag iallafall vi ge det ett försök. Har man iallafall provat, så har man inte misslyckats. Jag åker i princip ensam. Skulle åka med en annan tjej (vi tar flyget ihop) men hon har förmodligen redan hittat bostad, så jag kommer väl bo på vandrarhem själv.. Nästa vecka ska jag till London, då jag blivit kallad till intervju, och jag hoppas innerligt att jag får jobbet!!! Hoppas det var svar nog. :)
Frida E. Karlsson

2012-08-31 @ 15:43:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0