Bara nya möjligheter.

Igår var jag och Martina ute och gick i tre timmar. Så himla skönt väder var det på kvällskvisten. Vi gick bland annat till The thames. Mysigt med hamnen. Sen gick vi in en snabbis på Pret och åt varsin macka och en liten brownie bars.
 
Nu sitter jag tyvärr här med halsont och ska snart handla mat, vilket är det tråkigaste som finns. Så nu svirar vi om från helgen och helt enkelt välkomnar måndag och vardag.

Musik och frukost.


Different shades.

Tre av lacken jag använder ofta, förutom mitt guldiga. Lite metallick i varje lack, det är min cup of tea, så att säga!
 

Whats up.

Hej på er! Nu var det ett tag sedan jag skrev om träningen igen. Varje gång börjar det med att det gått sådär... haha! Hela förra veckan var jag i Sverige och hälsade på, och då blev det mycket fikor, godis osv och inte så mycket röra på sig. Och denna veckan har det regnat, vilket har resulterat i att jag inte ville ut och gå.
 
Men det finns iallafall något positivt ändå. När jag var hemma, ställde jag mig på vågen för första gången på 7 månader. -5 kg sa den. Jag vill ju egentligen inte gå efter vikt, men jag ser i spegeln att det fortfarande måste av några kilo till för att jag ska kunna gå i shorts denna sommaren. Om det så är i slutet av sommaren, så ska jag gå i shorts iallafall en gång.
 
Så jag tar det fortfarande sakta men säkert.

I'm 'home' again.

Virkad kofta-ZARA, Byxor&Sandaler-Primark, Väska-H&M, Solbrillor-JC.
 
Igår var det sommar i London. Så himla underbart. Vi åt en jumbofrukost på Balans, vilket har kommit att bli en favorit hos oss. Därefter drog vi oss till Holland Park och låg där någon timme innan vi handlade mat och lagade mat, för att sedan gå till parken igen och äta middag och svenskt godis. Världens bästa London.
 
 
 
 

Sverige semester.

 
Hej på er! I lördags landade jag på svensk mark. Iallafall för 8 dagar. Och jag har hunnit med mycket. Igår var det valborg och det firades ordentligt med dem bästa. Idag är den första dagen jag verkligen sitter i mitt rum och tar det lugnt framför datorn. Jag försöker packa ner kläder, skor, smycken, väskor, parfymer, lotions och så vidare till London. Det går sådär. Men nog ska jag klara det på 23 kg.
 
 
 

RSS 2.0