SMARAGDGRÖN OCH GULD.


Här är mina nya öronhänge från Nelly. Jag fick ge 59 kronor totalt, för jag hade 75 kronor att handla för, 10%studentrabatt och fri frakt. Inte helt fel då jag suktat efter dessa väldigt länge, tyvärr är de lite tunga bara.


HOME SWEET HOME.


När man inte har varit hemma på sex dagar, så är det skönt att komma hem till sin garderob, ny CHIC tidning och ett par nya öronhänge i brevlådan. Även om det är så himla mysigt att vara där uppe också. Imorgon jobbar jag från 8.15-13.00, därefter tänkte jag gå i stan och se om det är något jag behöver inför resan. Har jag nämnt en resa här förresten? Har bokat en enkel biljett till London. Ska försöka få jobb och bostad där för en liten tid.

LOVE IS A BEAUTIFUL PLACE.

Idag är det tredje dagen jag spenderar i Karlskrona. Vi har det så mysigt! I torsdags lagade vi en jättegod middag, kycklinggryta med ris och mös hela kvällen framför TVn med lite snacks. Igår gick vi runt i "city", lagade mat och sen såg vi på bio. Idag har jag fått äran att laga mat & efterätt (en av kärlekscheckarna som han fick i studentpresent av mig för över 2 år sedan). Det blir kotlett, klyftpotatis m. sås, och till efterätt blir det en egen kombinerad efterätt. Ballerinakexbotten, choklad och sedan ännu mer krossade ballerina m. smält choklad och lite vit choklad på toppen, till detta ska vi ha bär - hallon eller jordgubbar. Så nu ska jag ut och gå en runda och sedan handla allt jag behöver. Om receptet blir bra, så visar jag er det senare. Dick är nämligen och spelar match, så förberedelser behövs nu! Ännu en myskväll. Man kan verkligen inte klaga.

MAKEUP.

Jag försov mig imorse när jag skulle iväg. Så jag fick sminka mig på tåget. Hur grym är jag inte att jag till och med fix eyelinern rak? Well, jag är på väg till Karlskrona i skrivande stund. Ska vara här ända till tisdag. Jag och älskling hade 3,5 år igår, så det ska vi "fira" idag.


BÄTTRE SENT ÄN ALDRIG.

Min fina nya skinnjacka (fejk). Jag har seriöst letat efter en fuskskinnjacka i bikermodell med guldiga detaljer i flera år, och nu, cirka 4 år senare, har den äntligen kommit till min ägo.

SIX BLACK SHOES.

Jag har listat de finaste skorna på Skopunkten till hösten. Ni kan få alla dessa sex paren för 1446 kronor, hur sjukt är inte det? Köper man tre par, får man det billigaste på köpet och köper man sex par, får man de två billigaste på köpet. Det är nästan så man själv vill slå till på iallafall två par.

ANDAS IN NYTT OCH FRÄSCHT.

Vet inte källorna förutom helbilden på Fanny. -Fannystaaf.se
Jag kände att det var dags för lite sensommar inspiration. Senare hade jag inte kunnat publicera dem, för snart är det ju trots allt höst. Och på tal om det, jag dör så fina kläder/skor/väskor/smycken det finns i affärerna just nu, och jag som inte lov att får handla mer än enstaka saker, fram tills jag fått både boende och jobb i London. Vilket är mer än en månad till, om jag ens får jobb, det vet man ju aldrig.

TISDAG OCH FESTIVAL.

Ikväll var jag en liten sväng med mamma på Malmöfestivalen. Man blir mer och mer besviken varje år, färre stånd varje gång! Tyvärr så stannade vi inte tills Melissa Horn sjöng, men det var ändå mysigt. Innan dess var vi på Entré. Jag ska fota vad jag köpte imorgon - nu är det för mörkt.

THREE NAILPOLISH.

Just nu sitter jag med ansiktsmask och målar naglarna. Behövs lite sånt ibland för att känna sig finare. TPerfekt!

SVALL.


TIDNINGAR BLIR TILL NÅGOT ANNAT.

Har suttit hela förmiddagen med att klippa ut tips, recensioner och så vidare, för att klistra in i min så kallade "Snyggbok". Den har legat på is väldigt länge, men det ska det bli ändring på. Nu fick jag lust till att plocka ögonbrynen och måla naglarna, so that's what I'm going to do.

THIS FALL.

Dessa fyra plagg vill jag verkligen införskaffa mig till hösten. Så himla snygga! Blev kär vid första ögonkastet.

LACK OF TIME.

Tomt här på senaste tiden. Jag har jobbat nästintill varje dag, men när jag varit ledig så har jag sett till att göra allt annat förutom att sitta vid datorn. Det är hetl enkelt på det viset.
 
Igår färgade jag Beccis hår, och gjorde ombre på henne. Det blev så fruktansvärt snyggt. Man är nästan själv sugen. På kvällen så fikade vi sen på den härliga sommarkvällen.
 
Lite bilder o.s.v ska ni väl snart få.

RSS 2.0