JULAFTON & JULDAGEN.Vi fick fira julen lite annorlunda detta året, med tanke på att vi bor i London och utan familj. Så vi var ute och åt, drack och snackade en massa jag och Janine. Igår, på juldagen var vi hos Ellens familj som bodde i ett lägenhetshotell. Vi spelade spel, drack, åt, pratade och hade allmänt trevligt.
 

THE DAY BEFORE.

 
 
 
Blir väldigt mycket cambilder nu känner jag, men så får det vara. Provade lite kläder tills imorgon, med tanke på att det är julafton. Jag och Janine ska ut och äta, buffé. Så är det när familjerna är i Sverige och vi i London. Har iallafall fått bort min gräsliga utväxt också, skönt. Nu ska jag se sista avsnittet av Gossip Girl någonsin och sen sova. xx
 
 
 

LEDIGA LÖRDAG - HEAVEN.

 
 
 
 
Goddag. Idag har jag myst hela morgonen, bland annat med julkalendern, gossip girl och nybakta scones med cream cheese och marmelad. Så himla mysigt. Nu har jag gjort mig iordning för att åka till Oxford Street och bland annat till Primark för att köpa strumpbyxor och strumpor. xx
 
 
 
 
 
 

VANLIG ONSDAG.

 
 
 
Jag var uppe tidigt för engångsskull. (Ja klockan 11 dårå). Så jag och Ellen ska kolla Grevens återkomst nu och äta frukost, sen ska vi iväg på äventyr. Något kan vi nog hitta på här i London utan att shoppa.
 
 
 

OCH ELLEN FYLLDE 19.

 
 
 
I fredags fyllde Ellen 19 år. Vi väckte henne med paket och sång i sängen och vi hade dukat upp ett bord med en stor frukost/brunch. Därefter fick hon inte se något på ett tag då vi tog med henne på hemlig destination. Mysig dag.
 
 
 

NEW YORK COLOR.

Jag köpte ny foundation och transperant puder förra veckan. Jag älskar att köpa nytt smink och testa, framförallt billigare alternativ, som dessa. Jag måste säga att foundation täcker mina porer rättså bra, framförallt med pudert över. På Superdrugs här i London finns de att köpa för cirka 30-35 kronor/st. Ett tips när ni kommer hit, dessutom är nästan all kosmetika och parfymer billigare här än i Sverige.

SEQUIN FAVOURITES.

Mina favoriter i garderoben. Paljetter är verkligen som ett beroende-har man börjat köpa vill man bara ha mer.

YOU CAN'T DO IT BETTER.

 
 
 
Denna tjejen lyckas varje gång. En nyupptäckt blogg från min sida. Emma Wagenius.
 
 
 

BLIR INGEN BÄTTRE OUTFITBILD ÄN SÅ IDAG.


GOOD BREAKFAST.

Klockan är tjugo över ett här i London, men jag har precis ätit frukost och kollat på julkalendern. Det är det bästa på "morgonen" när man alltid har sovmorgon. Ska göra mig iordning och därefter sticka till banken.

THIS WOMAN KNOWS HOW TO DO IT.

 
 
 
Idag har jag och Ellen varit och fikat på Scandinavian Kitchen igen. Glömde min iphone hemma, så det blev inga bilder. Tänkte bjuda på lite inspirationsbilder istället såhär på kvällen - från Angelicka Blick.
 
 
 

WINTER WONDERLAND.

För exakt en vecka sen - första advent, var jag och Nathalie på Winter Wonderland i Hyde Park. Det var som ett helt nöjesfält. Dit ska jag igen innan julafton för att åka en och en annan karusell. Så mysigt, och vilka julkänslor man fick!

TO ME DEAR SANTA.

1. Versace Yellow Diamond 50 ml - överallt
2. Guld loafers - have2have.se
3. -------
4. Topshop -Topshop.com
 
Detta året önskar jag mig inte så himla mycket. Eller har inte tänkt så himla mycket på det, men dessa fyra sakerna hade jag mer än gärna velat ha. Vet ju inte ens hur jag ska fira jul - knappt, blir väl med mina flatmates här i London om man kan kalla det jul- inga paket, ingen traditionell julmat, inget julklappspsel, ingen släkt/familj. Ingen jul, helt enkelt.

RSS 2.0