MYSDAG.

Här är lite bilder från i tisdags när jag och Emma var i Danmark. Vi hade så tur med vädret och det var så himla mysigt.

LITTLE MISS BLACK.

I måndags köpte jag den här otroligt fina svarta klänningen. Den har urringning i ryggen även om man inte ser det så bra (bild 1). 200 kronor på Monkis rea.

GLAS MED TOUCH AV GULD.

Nya fina inredningsprylar. Den fina Ittala/Marimekko skålen fick jag av min syster i studentpresent (tack åter igen!) och parfymflaskan har jag köpt själv, på Lisbeth Dahl. Skålen fyller jag med favoritsmycke för stunden. Perfekt!

MORNING.

Godmorgon. Jag ligger fortfarande i sängen. Har kollat på pretty little liars, senaste avsnittet och ätit frukost. Jag tror jag snart ska slinga min utväxt själv, det behövs verkligen, det var 1,5 månad sen sist. Jag har en video om hur jag gör som jag spelade in för länge sen, vill ni se den?

BEAUTIFUL.

 

GLITTRIGT.

Idag köpte jag världens finaste paljetttoppar. Vintage när det är som bäst. 600 DKK fick jag ge för båda.

NYTT UTSEENDE.

Oj vad paff jag blev när jag såg att de ändrat om helt på plattformen för oss som bloggar. Känns väldigt konstigt, men man vänjer sig, så är det alltid. Precis som tidslinjen inne på Facebook, den har man också vant sig vid. Jag tror att detta kan bli jättebra!

WHITE, BLACK, GOLDEN.

outfit


Kavaj & Jeans -H&M, Linne-Monki, Väska-Scorett, Skor-Have2have, Klocka-Ur&Penn, Armband-Gina T.

Jag har idag varit i Malmö med Paulina. Fikade en kycklingbagel på espresso, sen köpte jag två halsband, ett iphone fodral och armbandet på bilden. Kan inte bli nöjdare! Nu ska jag och D äta jordgubbar med kaffegrädde och kolla på Suits.


GODMORGON.


Godmorgon. Frukost på g, samtidigt som jag kollar på Nikita. Mysigt! Blir nog en sväng till stan sen innan jobb, om jag hinner. Have a nice day!


DÅLIGT AV MIG.


Jag har ganska mycket att visa er. Min studentvecka, studentdagen, nya prylar, presenter och annat! Men tyvärr kommer bloggen helt i andrahand just nu. Imorgon börjar jag jobba för första gången i sommar, och innan dess ska jag göra några ärende. Men jag ska verkligen försöka få tid, för jag tycker det är så kul att skriva här och dela med mig av saker. Ni får gärna kommentera mer, då blir motivationen större att skriva också! Nu blir det att se klart matchen och därefter några avsnitt av Suits.


RSS 2.0