IT'S SIMPLY AS THAT.

Jag kan inte mer än att älska denna outfiten från Fanny. Guld, svart, klocka, paljetter - det kan inte gå fel!
 

IDAG, MÅNDAG.

Kappa-Primark, T-shirt-River Island, Väska-gammal/primark, Halsduk-London, Halsband-H&M.
 

WHAT HAPPENED?

Idag ska jag till ett postkontor här i London för att försöka på rättsida på vad som har hänt med mina saker och var de är någonstans. Jag hoppas innerligt att de kommer tillbaka för där är verkligen mina favoritsaker. Tre par skor, en paljetttröja, sminkpenslar, två kjolar m.m.. Så nu ska jag göra mig iordning och sen hitta till närmaste postkontor.

LIVING IN LONDON.

Också fick ni en väldigt liten inblick av hur mitt rum ser ut i London.
 

SOMETHING NEW.

Ett nytt halsband. Jag älskar det verkligen. Jag må ha många halsband, men detta är redan ett av favoriterna. Från H&M.
 

MAN LEVER OCH LÄR.

Bilder från igår. Först när jag flög från Köpenhamn hem till London. De har fått Victoria Secret där, otippat nog. Jag gick in en sväng men jag köpte inget. Har ju faktiskt turen att kunna gå in på Victoria Secret varje dag om jag vill. Sen gick jag och Janine till vårt köpcenter som ligger 5 minuter från vår lägenhet, dessutom Europas största köpcenter., Westfield. Vi har en isbana inne i köpcentert, så jäkla mysigt och coolt. Vi ska nog åka där någon gång, där står en DJ också och spelar musik, så det hade ju varit kul även om jag inte kan stå på ett par skridskor.
 
Idag har jag jobbat hela dagen. Vi skulle egentligen på party idag, men vi valde soffan istället, det kändes mer lockande idag.

INSPIRATION + LONDON.

Eftersom jag har varit usel på att ta bilder och sitta vid datorn på min semester här i Sverige, så får det bli lite inspirationsbilder. Men från och med imorgon, ska jag försöka bli bättre på att blogga (jag ger det ett försök till). Jag menar, jag bor i LONDON, det finns hur mycket fint som helst att fota och uppleva. Nu ska jag börja leva livet på riktigt.

SNART ÄR DET JUL.

Nu när jag är på besök i Sverige så passade vi på att baka lussebullar. Vet inte riktigt hur det blir med det i London. Förövrigt har jag världens bästa kvalitetstid med min pojkvän, efter 2 månader isär.


GULD OCH SILVER.

Jag har ju köpt väldigt lite under dessa två månaderna i London.  Men några guldkorn har jag köpt. Bland annat denna vintage paljett tröjan från Portobello Market, för 15 pund, dessutom. Det var liksom givet, det stod Frida på den.

GULT ÄR INTE FULT.

Häromdagen valde jag att göra något innan jobb, och fick därför för en gångs skull ta på mig mina egna kläder. (Okej, jag börjar 18.00 varje dag, men jag är för lat för att göra något) Tröjan är mycket gulare i verkligheten.
 
Tröja-Vero Moda, Halsband-Cubus

MAKE UP.

 Jag ville bara tipsa er om en sjukt bra highlighter. Jag har haft den i snart ett år men jag har bara förr använt den i perioder. Men under London-tiden har jag använt den flitigt. Den lyser helt perfekt när solen möter huden. Från Topshop och kostar runt 100-lappen.

LONDONS SKÖNHET.

Detta kanske inte förväntas när jag bor i en storstad. Men jodå, 5 minuters promenad från vår lägenhet kan ni hitta denna underbara park. Holland Park heter den. Och har ni sett fiskarna? SÅÅÅÅ stora, såna stora har jag bara sett i aquarium och så. Iallafall var jag och Ellen ute och promenerade i 2 timmar. Så himla fint och skönt höstväder.

GÅRDAGENS PÅ PUB.


MITT LIV.

Jag ville bara informera er om att jag nu har fått internet, så nu blir det kanske iallafall lite bättre med uppdateringen. Kanske inte just idag för nu ska jag bara sitta och kolla på serier fram tills jag ska jobba. Så inget intressant i mitt liv idag, tyvärr. Men jag är iallafall SÅ lycklig att vi äntligen fått internet, det har varit ett rent helvete utan. Så fråm och med nu kommer jag älska att sitta vid datorn varje minut.

RSS 2.0