BAD.

Här ekar det tomt. Jag är sjukt dålig på att lägga upp något här, men så fort jag är på ett cafe så tänker jag inte på att ladda upp något. Men jag kan hänvisa till Svenskaflickor.devote.se, två av mina flatmates som uppdaterar mer flitigt än vad jag gör. Ibland dyker jag upp på bloggen också. Men om cirka två veckor kommer vi att ha internet och då hoppas jag att jag uppdaterar mer om mitt liv här i London. Det är iallafall underbart här.

I LONDON UTAN ATT SHOPPA.

Jag har nog aldrig någonsin varit såhär shoppingsugen som jag är nu. Jag kan inte shoppa innan jag har jobb. Jag har inte shoppat på snart tre veckor. Det måste nog vara rekord. Eller..har visserligen köpt typ ett par skor, men det var bara för att jag behövde ha ett par högklackade för att gå ut (man MÅSTE ha det här i London) och jag hade inga med mig, jag fick inte plats i resväskorna. Annars är det bara strumpbyxor och sånt smått som köpts in och förresten ett paljettopp från Portobello Road Market. Men när jag får in lite lön, så ska det fanimej shoppas rejält.

TORSDAG.

Just nu sitter jag och Ellen på vårt "internet" cafe -Caffé Nero. Köpt en varm choklad och tittar ut på det regniga vädret utanför. Vi ska söka online jobb idag och fixa lite med våra räkningar. Förresten nu när man endast har varit här i 2,5 vecka så har man börjat blanda in mer och mer engelska ord även när vi pratar svenska med varandra i lägenheten. -Vi ska fixa billsen idag, t.ex.
 
Igår var vi i Svenska kyrkan och svenska puben. Vi åt tacos i Svenska kyrkan och drack kopparbergs på Svenska kyrkan. Åkte vi till London eller Sverige? Aja. Träffade iallafall lite mer folk, så nu kanske vi kan socialisera oss lite mer, haha.
 
Nu måste jag börja söka jobb.

MIN PORT.

Här har ni min lägenhetsingång. Så himla engelskt. Tur att man inte bor i en vanlig "svensk" lägenhet när man är i London.


HARRODS.

Har precis varit på intervju på Harrods för ett märke som heter Maje. Hon ville ha någon mer erfaren men hon gillade iallafall min personlighet, sa hon. Aldrig för två veckor hade jag sagt att jag skulle vara på intervju där, av alla ställen. Tror inte jag får jobbet, men ännu en erfarenhet rikare. Äter lunch just nu sen ska jag försöka hitta ett ställe som låser upp mobiler och ett internetcafe för att skriva ut fler cv.


MAT.

Vår första riktiga måltid åts igår. Gjorde allt från grunden och gud vad gott det var! Vi storhandlade igår för £102. Nu är man helt plötsligt vuxen också.


LONDONLIVET.

Att flytta såhär som jag har gjort. Från Sverige till London, är en otrolig utmaning för mig själv. Det är ett himla stort steg, ett steg som jag inte trodde att jag skulle göra, ett steg som jag inte trodde var så stort - men det är enormt. Sitter nu med min första lägenhet NÅGONSIN, och den är i London!! Det är så sjukt. Varje dag har jag blandade känslor, ibland ångest, glädje, ensamhet och så klart mycket mer. Men detta ska bli så himla bra. Jag ska göra det till en bra tid, minnesvärd. Så alla till er som undrar, så mår jag bra periodvis och just nu mår jag bra. Ni ska få följa mitt liv mer när jag väl har fått mitt egna internet. Just nu kämpar jag varje dag för att få en liten stund med det. Fast ikväll har Anna delat hennes internet på hennes iphone hela kvällen, så himla schysst. Så jag har pratat med lite nära och kära. Nu ska jag snart gå och lägga mig, klockan är 01.54 hos er och 00.54 hos mig. Imorgon väntar ärender och jobbsökande. Kram på er.

EVENING.

Ikväll har vi flyttat in i vår lägenhet. Jag och Anna har ett ganska stort rum, och det känns bra. Behövs lite inredning men jag kan definitivt bo här i 6 månader.


IDAG ÄR DAGEN.

Idag är dagen då vi ska skriva kontrakt på 6 månader på lägenheten. Jag letar fortfarande efter jobb men jag hoppas jag snart får en intervju. Såhär glad är iallafall Ellen.


RSS 2.0