HEJ FRÅN LONDON.

Sitter just nu och snyltar internet från M&S vid yoosmothie baren. Har i princip egen lägenhet nu med tre andra svenska underbara tjejer. Men vi kommer inte flytta förrän imorgon kväll eller tisdag morgon. Ska skriva på kontrakt imorgon, ska bara klargöra lite saker först.


ALONETIME.

Jag har jobbat hela dagen idag, därför det inte har blivit någon uppdatering idag. Sista gången jag jobbade när innan jag sticker på söndag. NU: äta cookies, kolla på serier, dricka te och bara mysa i mitt eget rum.

GREEN/BLACK/GOLD.

Så underbar. Jag älskar kombinationen. Jag hade köpt den om den hade passat mig. Den satt lite tajt i armarna. Det var några andra som pillade på den efter mig, men ingen som köpte den. Så om ni har tur finns den kvar även imorgon. Från Humana, 499:-

ORANGE.

Tråkig  mobilbild, jag vet! Men jag tänkte visa er två att mina nya köp. Skärpet (Gina Tricot) och den oranga blus/kavaj-saken från Humana (second hand). Jag som alltid har svart är långt ifrån min comfort zone med färg, men det ska jag förhoppningsvis klara.

GOLD STUDDED BRA/DM.RETRO

Denna underbara studded bra vill (MÅSTE!!) jag ha. För 399:- är det nästan att jag måste slå till nu på direkten, men eftersom jag måste spara pengar (vilket skämt, handlade senast idag) så blir det nog inget köp iallafall. Jag ska ju trots allt till en stor modestad, finns kanske något liknande där.
 

TODAYS DETAILS.


ALLSAINTS CLOTHING STORE.Sist när jag var i London upptäckte jag en affär jag inte lagt märke till innan, nämligen Allsaints. Här är otroligt snygga, kaxiga och lite utöver det vanliga kläder, visst är det lite dyrare men det kan det vara värt. Som till exempel paljettklänningen på foto nr. 3. Sen att inredningen bara är SÅ cool med tusentals gamla symaskiner gör det bara ännu fräckare att gå in i butiken. Just denna som jag besökte låg i Notting Hill, sen vet jag att det finns en till på en tvärgata på Oxford St.  

GOLD AND COPPER.


Jag håller på att packa inför London. Det är så himla svårt att packa för en oviss framtid. Jag får helt enkelt packa mina favoriter och fylla på när jag är där, med förhoppningarna om att jag får jobb. Detta är bara en liten början. Lite smycken, olika svarta byxor och stickat, paljetter och så vidare. All over the top, var de va?

AZTEK MÖNSTER.Jag har äntligen köpt mig ett skin till min iPhone. Jag älskar mönstert och det känns så fräscht på något sätt. Inget klumpigt skal. Jag köpte detta på BikBok, men i Malmö var där bara två till kvar i detta mönstert -så först till kvarn helt enkelt! Men det finns några andra sorter att köpa också. 59:-

HAIRPROBLEMS.


Åh. Jag har kort hår igen. Kortare än när jag satte i förlängningen. Mitt hår var så himla slitet så jag var tvungen att kapa en liten bit. Känns sådär då jag verkligen älskat svallet jag har haft, även om det också har varit jobbigt, då man inte ska se plopparna men man gjorde det ju mer det växte, så på det sättet är det skönt att ta bort det. Nu ska jag försöka vänja mig vid det och rocka det!!

9 DIFFERENT SHADES OF GOLD.

1. Peggy Sage/Glitter goldie 398. 2. Viva la Diva/68. 3. H&M/Golden treasure. 4. Primark. 5. Isadora/Gold sparkles 652. 6. Primark. 7. GinaTricot/14 gold. 8. H&M/Gold glitter. 9. H&M/Gold.
 
Jag har väldigt många nagellack, och här har ni min samling på mina guldiga varianter. De jag dock använder mest är från Isadora (bäst!) och Ginatricot (näst bäst!) De liknar varandra väldigt mycket, så GinaTricots ersätte i princip Isadoras. De är iallafall de lack som man ser på mig 95% av året.

MYSMÅNDAG.

Just nu sitter jag och har lite handspa på mig själv. Målar om naglarna, har händerna i vattenbad med olja, smöjer in dem och så vidare samtidigt som jag kollar på project runway på datorn. Mysigt! Har lite andra saker som ska göras idag, så som packa och skriva ut lite papper. Hörs sen!

RSS 2.0