BLACK BACKPACK.

 
 
 
Ny ryggsäck. Har inte haft ryggsäck sen jag var liten och gick till skolan, men tyckte att det var dags. Har kikat på den ett bra tag och i lördags slog jag till. Den kostade bara 10 pund.
 
 
 

SEQUINS AND HAT.

 
 
 
Dåliga bilder, jag vet. Men de var de enda två vi tog, så såhär fick det bli.
 
 
 

SÖNDAGSLIV.26 JANUARI.LÖRDAGSKVÄLL.

 
 
 
 
Igår var jag bjuden på personalmiddag för James som fyllde år. Så jag och min roommate Martina åkte dit och åt, och därefter åkte vi till Leicster square och provade på utelivet där. Jättetrevlig kväll.
 
 
 
 

...OCH NU KOM DET, NÅGRA ÅR SENARE

Okej. På riktigt. Jag har en kändiskrush. Det har nog aldrig hänt vad jag vet? Förutom att jag älskade allt som hade med Lil Wayne att göra, men det känns inte riktigt som man kan jämföra Justin Bieber med honom. Iallafall. Jag har blivit en belieber. Trodde aldrig jag skulle bli det. Men de två senaste dagarna är det de enda jag har lyssnat på och kollat alla youtube klipp som finns när han sjunger live. Herregud. Jag minns för några år sedan, innan han var känd. Man kollade på när han sjöng So sick och with you. Redan då var han en stjärna, jag lyssnade jätteofta på de youtube klippen. Iallafall skulle det inte bli en lång text om detta, för det känns så otroligt töntigt. Det är jag och fjortisarna. Jag, som snart fyller 20 år.
 
Aja, igår kollade jag på never say never iallafall - till klockan fyra på morgonen, kunde inte slita mig. inatt är det samma sak. Sitter bara och lyssnar på JBs låtar och videos. Fan. I'm hooked.

ATT BLI LONDONBO.

Just to make it clear. Jag tog studenten, jobbade hemma i Sverige, sparade ihop pengar, packade min resväska, bokade one way ticket och tog helt enkelt flyget hit den 23 September. Det blev min första riktiga stora dröm för snart två år sedan. Att bo i London. Det var första gången jag besökte London. Maj 2011. Sen dess har jag varit här tre fler gånger. Jag var här alltså 4 gånger på mindre än två år. Så det var ju självklart att jag skulle försöka iallafall, kunde ju inte bli mer än skit och att jag fick åka hem igen. Men det var ingenting jag någonsin trodde att jag skulle göra i livet. Men så blev det, och dessutom bra.
 
Jag bor med 3 svenska tjejer här i London. Vi delar i en trea. Vi är alltså två i båda sovrummen. Anna som jag delade rum med innan, åkte hem till Sverige i tisdags för att börja studera. Så nu har jag fått en ny roomate, Martina.
 
Jag, Ellen och Janine har hängt med varandra ända sen vi kom till London. VI träffades i svenska kyrkan här i London på en kväll de arrangerar varje onsdag. Så jag frågade om de letade boende och de gjorde dem, så vi började helt enkelt leta tillsammans. Det var en himla process. Eftersom vi letade efter en helt tom lägenhet, så var vi tvungna att gå till mäklare och så. Vi tittade på några stycken. En var rätt stor, två våningar, men den var rätt skabbig - och då bor jag ändå i Engelsk standarn nu. Sen en som var jättefräsch och så, men den hade lite sämre läge. Nu bor vi iallafall så vi kan ta central line (Den röda linjen.) Men jag brukar alltid ta bussen, för det är billigare. Man får försöka snåla så mycket som det är möjligt på transport. Det är inte lönt med ett månadskort har jag kommit fram till, för det är ändå dyrare. Jag bor i zon 2. Har gångsavstånd till Notting hill, High street kensington, Holland Park och så vidare.. Bra läge tycker jag.

Jag jobbar på Primark. Den vid Marble Arch - den gamla. Fick jobbet genom att ansöka online och sedan gå på intervju. Har i princip precis klarat min provanställning som är på 3 månader. Jag jobbar måndag till fredag, vilket är en sjukt bra deal för att vara här i London. Jobbar 20/veckan. Jag klarar mig precis med lönen, men i början jobbade jag väldigt mycket helg. Men nu känner jag att det inte är värt det längre, långa pass, mycket folk på helgen, absolut ingen bra kombination. Plus att jag bara blir ledig en dag i veckan då.
 
Med tanke på att jag bor med svenska tjejer, blir det bara att jag pratar engelska på jobb, och då är det inte alltid att man säger jättemycket heller alltid, så tyvärr förbättrar jag inte engelskan så mycket som jag tänkte att jag skulla göra. Förbättras klart en liten del.
 
 
Annars så lever jag ett hyffsat normalt liv, förutom att det är i London. Jag älskar verkligen London - allt från öppettiderna i affärerna, djuren på Harrods eller bara att vandra runt i Covent Garden eller Carnaby street. Det är såklart jobbigt att vara ifrån min pojkvän, men eftersom jag trivs här annars så blir det ändå värt det i slutändan.
 
Är det något annat jag inte har fått med, så får ni gärna fråga på.
 
 
 

BILDBOM FRÅN IGÅR.

Den ljusa sidan av att bo i London. Ofattbart.

BETTER WITH SUN.

Idag träffade jag en ny tjej, Michaela. Hon är au pair här i London. Eftersom jag inte känner allt för många här, kändes det lägligt. Vi lunchade fish and chips på puben man ser på bilden, jättemysigt var det. Bilden är förresten tagen av: Mindthegap.devote.se

TO TAKE A BREAK.

 
 
 
 
I förrigår var jag och vår nya flatmate Martina runt i vårt område, bland annat vår fina park - Holland Park. Här är så himla mysigt, kan bara tänka mig på våren och sommaren. Finaste ekorrarna.
 
 
 
 
 

DAY OFF.

 
 
 
I lördags var vi på en riktig turisttur. Vi hade en egen liten guidetur, vi har ju besökt dessa turistattraktionerna flera gånger förut på varsitt håll, men nu åkte vi tillsammans. Himla mysig heldag. Vi åt även middag och såg sedan Les Miserables. Kom inte hem förrän halv tolv på kvällen och vi åkte iväg halv elva på morgonen. Finns ju inget bättre än att vara ledig!
 
 
 

NYE.


RSS 2.0