En vecka sedan.

Devauna (till höger) fyllde år i måndags. Och förra lördagen var vi ute som jag skrev sist. Jag skulle ta sista tuben hem. Det hände inte. Jag åkte hem klockan tre och var hemma fyra. Men det var det värt även om jag jobbade dagen efter. Man får ju ställa upp för ens bästa vän. 
 

Söndagmorgon

Godmorgon! Jag vaknade för en timme sedan (9 här). Sen dess har jag kollat på det senaste avsnittet av Pretty little liars och ätit frukost i sängen. Så himla mysigt. En ledig dag betyder mycket. När man jobbar som jag gör (olika tider varje dag) så har man inget liv känns det som. Så idag ska jag till Brick Lane. Börjar inte förrän 14 imorgon vilket gör att jag kan vara uppe sent och leta efter boende, kolla serier och allmänt mysa. 
 
Förresten sa jag att jag skulle försöka blogga så mycket som jag kan, men det är väldigt svårt med tanke på att det är mörkt ute varje dag jag kommer hem och på morgonen (när jag börjar 8-11) så hinner jag inte. Men jag gör mitt bästa guys. 

H&M.

Hej!
 
Jag har inte nämnt på bloggen att jag har ett nytt jobb. Men det har jag, nämligen en heltidstjänst på H&M i London (var jag för närvarande fortfarande bor!!). Jag började förra onsdagen. Det är mycket nytt att lära, framförallt i kassan med alla olika sorters returer o.s.v. Men det börjar iallafall ta sig. Så som ni kanske förstår har jag inte så himla mycket tid över (okej, inte för att jag bloggade så mycket innan heller förresten). Men jag ska försöka när jag är ledig iallafall. Tycker ju om att dela med mig till er mina vänner, om vad jag gör här borta. 
 
Kan börja med att min bästa killkompis fyller 25 år på måndag så imorgon ska vi ut och fira honom, jag jobbar dock på söndag också så jag blir där bara en liten stund. 
 
Jag är iallafall ledig på måndag, vilket ska bli skönt. Sen jobbar jag 5 dagar igen, ledig en dag. Det här med heltid känns ju väldigt vuxet. Man har ju knappt något tid med någonting. 
 
 
Snart ska lilla jag sova, ska gå upp 8. Godnatt, ha en bra helg. 

Mitten av veckan.

Hej på er!
 
Sitter bara och kollar på TV (heeeelt jäkla underbart med TV, fast jag enbart kollar på 4 music idag, ungefär som MTV.) Jason Derulo är så sexig i alla hans videor, dör litegrann. Jag ska snarr upp på rummet och göra mig iordning och lyssna på ännu mer musik, haha. Finns inget bättre. 
 
Ska jobba senare, börjar klockan 18.00 som vanligt. 

Nytt.

 
1. Mitt tillfälliga rum. 2&4. Utsikt från Alexandra Palace (man ser inte hur sjuk utsikten är, tyvärr. 3. Alexandra Palace. 4. Provar kavajen/jackan.
 
Jag håller på att vänja mig vid att bo här uppe i Norr nu. Det går helt okej. Igår visades män som hatar kvinnor (svenska verisonen) på engelsk tv, underbart. 
 

RSS 2.0