Black and gold.

Jag har så många köp att jag nästan kunde lagt upp ett plagg per dag i några veckor. Detta är iallafall ett nytt köp. £15 på Absolut vintage. Den påminner jättelite om en väska jag köpte på för ca. 6 månader sedan men som blev stulen med alla mina saker i redan några veckor efter, har varit ledsen för väskan sen dess och kommer förmodligen alltid vara, haha. 
 

East London.

Idag har jag varit i Brick lane med Guy. Jag upptäckte hur nära jag bor, trodde inte det var 10 minuters gångstavstånd fast att jag visste att det var nära. Åt burrito, kollade i alla vintage butiker och hade det allmänt bra en söndag som denna. Imorgon väntar jobb sen är jag ledig på tisdag igen. 
 

Saturday night.

Min middag igår blev bakpotatis med räkröra och citronsaft. Lätt som en plätt och det är så himla gott. Blev en lugn hemmakväll för mig då fredagen var en aning galnare. 
 

My room.

Såhär ser det alltså ut i mitt rum, mitt egna, alldeles egna rum. Jag älskar det. 
 

New home and a normal day.

Tänkte bara uppdatera mig lite snabbt innan jag åker iväg och jobbar hela kvällen.Idag är det Denim-dag på jobbet och detta är vad jag har på mig. Jag ville inte ha denim on denim. Det är i andan"The new icons" på H&M. Iallafall så flyttade jag i söndags till mitt egna rum här i London. Underbart är det. Ni ser lite i bakgrunden men jag kommer när jag har tid att fota allting, även om det är rätt litet. 4 nätter har gått bara men det känns redan som mitt hem. De två tjejerna jag bor med är hur goa som helst. En finsk och en fransk. 
 
Nu måste jag kila iväg. Puss på er.
 

RSS 2.0