Morgonmys.

 
 
 
Imorse åt jag hallon och vaniljyoghurt i fönstert. Så himla mysigt, framförallt i 19 graders värme.
 
 
 
 

Get get get it, beat it.

Varför ska jag envisas om att headbanga/ravea varje gång jag är ute och festar. Haha! Nu har jag sån. jävla. nackont. Det går till och med ner till skulderna.Vaknar väl imorgon med nackspärr. Men som jag brukar säga; har jag ont i nacken efter en utekväll är det en lyckad utekväll. SKÅL på den!

She rocks it.

Det brukar heta less is more och det brukar jag följa mer eller mindre, men ibland är more is more bättre, det visar iallafall Angelicka. Mönster, färg, tar ut svängarna lite. Jag ÄLSKAR det. Jag önskar verkligen att jag kunde klä mig så. I ett annat liv, kanske.
 
 
 

Grönt är skönt.

Nya ut och gå skor. Från Berhska. Jag betalade bara £10 då jag hade ett presentkort som jag fick av mina kollegor när jag fyllde år. Gröna, fina och sköna, är de iallafall.
 
 
 

Let's do the most of the days.

Helgen har varit helt awesome. Jag har varit ute på PW, haft parkhäng två dagar, ätit glass, druckit svensk cider, sett London Maraton, solat, ätit god mat och varit på personalfest. Kan faktiskt inte bli bättre. När det är fint väder är jag ett vandrande lyckopiller.
 
 
 

En känsla.

pic: google.se
Idag gick jag genom Mayfair, med min glittriga jacka, låga boots och jeans. Jaha, tänker ni? Men det är så att Mayfair är ett riktigt affärsområde/rikt område, folk går med endast kostymer där. (Oscar de la Renta och Vera Wang har butik där, säger kanske en liten del) Iallafall, det är en känsla för sig. Det hade regnat innan på dagen, så mitt hår var ju inte i sitt fräschaste skede precis. Där gick jag och lyssnade på hiphop i mina hörlurar i solen. Med mitt inte så perfekta utseende. Kontrasten med alla business människor med perfekt fönade hår och knälångkjol. Men charmen att jag faktiskt kan göra det, att ingen kollar snett. Att jag är jag, dem är dem. Det är speciellt. Humoristiskt.

En saknad man bara kan känna för en person.

Att känslorna bara kan stängas inne. Dem bara är där utan att man kan känna dem, men en dag kommer dem ut, och då kommer allting på en gång. Ikväll/inatt är det så himla jobbigt att inte kunna träffa och prata med sin mamma. Förstå mig rätt, jag har växt så himla mycket sen jag flyttade till London. Men jag missade både jul och födelsedag hemma. SÅNT svider. De två viktigaste sakerna att fira med familj. Framförallt när jag fyllde 20. Iallafall var en av de svåraste sakerna i början, att inte ha med mig min mamma hit. Det försvann såklart långsamt, tills jag inte tänkte så mycket på det utan levde bara vidare här i vardagen. Då åker jag hem till Sverige för en semester i November, och jag träffar henne knappt, knappt en hel dag tillsammans. Men jag hade ju vuxit, blivit en egen individ, så jag såg fram emot att komma till London igen ändå -såklart med en liten tår i ögat att lämna allt-återigen. Jag fick för mig att jag skulle flytta till Sverige igen, i Januari för jag skulle ju missa hela julen hemma, och det ville jag inte inse.
 
Iallafall tänkte jag på det ett tag tills jag insåg att jag inte ville tillbaka till Trelleborg trots allt. Saknaden började mer och mer avta för varje dag för min mamma. Jag hade mycket att tänka på, mycket att göra.
 
Men nu.. nu håller jag på att spricka. Jag måste hem. Jag ska hem. Träffa min mamma. Min älskade mamma. Det har gått max 1-2 veckor förr att jag inte har träffat henne innan jag flyttade, nu har det gått 6 månader (6 MÅNADER!!!!!!) Iallafall..nästa lördag är jag hemma igen för en veckas tid. Mycket planerat, men mamma är med på schemat iallafall. Glad. tjej.
 
 

Simon Lussetti.

Hej på er. Klockan är nu halv tre och jag sitter fortfarande i soffan som jag har gjort de senaste timmarna. Vad jag har gjort? Kollat på Trelleborgs roligaste kille. Simon Lussetti. HÄR kan ni också kolla. Man blir ju halvt kär.
 
 

Spring moves in.

Just nu sitter jag och myser framför datorn med naturell yoghurt och jordgubbar. Var på Westfield en liten runda, jag skulle köpa ett par träningsskor, men de fanns inte där, så jag kanske åker lite tidigare till jobbet idag för att köpa dem på Oxford Street istället - vi får se!
 
Jag var ute och gick imorse innan frukost också, helt perfekt väder för det. Sol och 15 grader.
 
 
 

Stripes.

Med lite halvdåliga bilder får ni detaljer från dagens.
 
 
 
 

Flowers from bottles.

Jag lovade er att visa mina produkter från Victoria Secret. Här är dem alltså. Från vänster: Pure Seduction body lotion, Love spell body butter, Love spell mist, Such a flirt mist, Pure seduction mist.
 
Jag ville ha nya dofter, utan att köpa en parfym, då fick det bli såhär, lätt och flirtigt att ha på sig på vardagarna.

Tappade fokus där ett tag.

Det var ett tag sedan jag skrev om hur det gick för mig med träningen. Men det beror på att jag tappade bort mig i tre veckor. Jag och Martina har gått väldigt mycket när vi har varit lediga, så det har väl iallafall varit räddaren. Men jag har iallafall gått ner i vikt-iallafall om man mäter med byxor jag hade när jag flyttade hit till London. Ganska många centimeter är borta från höfterna, men fler ska det bli. Kosten är inget att hurra för dock, tyvärr. Men imorse var vi ute och gick klockan sex i 45 minuter och även igårkväll. Alltid något. För att jag ska klara av att göra detta så måste jag ta det i min egen takt, annars tappar jag bara det igen. Min största svaghet är choklad. Allt som innehåller choklad. Men somsagt, jag ska klara av att sakta men säkert tappa i centimeter. Jag har inget måttband, utan kläder är mitt egna måttband. Nu ska jag försöka så gott jag kan igen!

Fantastiskt från topp till tå.

Idag har varit en helt fantastisk dag. Inga krav alls. Jag och Martina gick till Portobello Market. Vi köpte varsin Twisterglass och promenerade längst marknaden. Vi gick endast i t-shirt båda två. 19 grader, i skuggan har det varit idag. Vi gick även igenom vår underbara Holland Park, och satte oss på en parkbänk. Att en sån simpel sak kan vara så mysigt. Sen kom jag på att man kan sitta i vårt ena fönster, så där kommer jag kanske hänga några kvällar. Lyssna på musik och bara njuta av det fina vädret. Kvällssolen. Nu har jag energi till en ny vecka.
 
 
 
 
 
 

Inspiration.

 
 
 
Här är lite inspirationsbilder jag har samlat på mig på senaste tiden. Tänkte att det var roligare att göra ett kollage än att bara slänga upp bild efter bild som jag brukar. Grönt, blått, guld, svart och vitt är något som inspirerar mig väldigt mycket, som ni även kan se på bilderna. Jag vill SÅ gärna ha de gröna byxorna, som förövrigt är från ASOS.
 
 
 

SPRING CLOTHES.

Fannylindblad.se la upp detta på sin blog och jag vill ha nästan allt. De svarta bootsen är ren perfektion.

I NEED YOU TO TAKE ALL MY SHADOWS FOR A WALK TONIGHT.

Såhär såg jag ut häromdagen. Skinnjacka-Mango, Blus&Mönstrade byxor -H&M, Väska-Scorett, Ring-Spitafields market, Solglasögon-Urban Outfitters.
 
 
 

THANK YOU VERY MUCH.

 
Måndag. Underbara måndag. Ni vet när man känner att det inte gör något att det är måndag, för man har haft en så bra helg? Sån måndag är det idag. Jag har ätit frukost, svarat på några mejl och andra saker på datorn. Nu ska jag iväg och handla lite mat i det fina vädret, ikväll blir det jobb som vanligt.
 
 
 
 
 
 

I'M INTO THE DARK.

Solglasögon-Urban Outfitters, Skinnjacka-Mango, Topp/blus-Vero Moda, Skor-Skopunkten, Väska (syns knappt)-H&M, Klocka-Michael Kors.
 
Gårdagens outfit. Guld och svart, exakt hur jag gillar det.
 
 
 

6 APRIL.

 
 
 
Igår gick jag och Martina en runda först genom hela Hyde Park/Kensington Gardens där vi även åt lunch. Jättemysigt i solen. Sen gick vi lite på Oxford Street, där vi kom på den brilijanta idén att vi skulle till Victoria Secret för att köpa Body Mists. Vi kom ut med vars 5 saker (mist, bodylotion och bodybutter). Sen gick vi hela vägen hem också. Man känner sig så levande och lycklig när det är fint väder!!
 
Vi gick sedan ut på kvällen på GATE i vanlig ordning och hade en awesome kväll som vanligt.
 
 
 

WORK.

Nu ska jag gå till bussen för att sedan jobba till 22.30. Puss, ha en fin fredag!


MY LIFE IN A FEW PICTURES.

Några av mina senaste instagrambilder, för er som inte följer mig där. Man kan nästan se ett mönster - bilder på migsjälv, mat och kläder. Japp, det är väl så mina dagar ser ut - iallafall på vardagarna. Nu ska jag kolla på någon serie eller film innan det blir läggdags. Full dag imorgon också på jobb, sen blir det bara fredagsmys med bästa Martina.
 
 
 
 

OVERTIME.

Godmorgon! Jag är färdigfixad och jag äter frukost. Klockan är inte ens elva (när hände det senast?) Anledningen till det är att jag ska jobba övertid idag, jag börjar redan klockan ett, istället för sex. Imorgon också. Skönt med några hundra kronor extra vid månadens slut, och på senaste har jag inte gjort så himla mycket innan jobb ändå. Jag försöker att inte spendera så mycket, och framförallt pengar jag inte har - dvs mina sparpengar.
 
Jag ville bara önska er en bra dag! Puss
 
 

MY CRIB IN LONDON.

 
 
 
 
Såhär ser det nya rummet ut som jag bor i nu. Det är litet och mysigt, jag trivs jättebra här inne!
 
 
 
 

MANLIG STRIPSHOW.

Här är bilder från Dreamboys hemsida. Tänkte att ni kanske ville få en liten inblick i hur kul vi hade det. Har dock väldigt många bilder själv, men än så länge låter jag dem vara privata. It was a halleluljah moment!
 
 
 

RSS 2.0