TODAYS


FINALLY.

Äntligen har jag fått min älskade MK. Det var två långa veckor. Vill ha den på mig alltid, varje minut. Underbar!

NEW WATCH -MK

För några dagar sedan beställde jag äntligen Michael Kors klockan. Den är så underbart fin. Den kommer i slutet på nästa vecka. Jag längtar.
 

JORDGUBBAR TILL FRUKOST.

Godmorgon på er. Har precis ätit en god och rejäl frukost,vilket jag annars inte brukar göra. Är ledig fram tills 16.00, och jag ska njuta av varje sekund. Så nu blir det serier och ligga i sängen ett tag till..

KÖPENHAMN.

Tre bilder från dagens Köpenhamn runda. Secondhand blandat med Ströget. Kunde inte blivit bättre. Mysigt med mamma och syster Hanna med andra ord.

MICHAEL KORS.

Jag har länge vetat att jag vill ha en Michael Kors klocka. Jag har sett många på bilder, folk som har de på sig och så vidare, men när det väl kommer till att man ska köpa själv, så blir man väldigt kritisk och kräsen - framförallt för priset man betalar, allting måste vara perfekt. Men jag tror att jag har hittat den perfekta nu. Jag bara älskar den.
 

TONER I GULD OCH BRUNT.

Här ovan är några detaljer från igår. Min ögonskuggspalett som jag alltid använder, min clutch som har blivit min favoritväska, BHn köpte jag igår (jag använde dock aldrig den!) Vi firade iallafall Ellinor som har fyllt 21 år, supertrevligt.

I VÄNTAN PÅ BUSSEN.

Innan jag åkte till jobb såg jag ut såhär. Och efter jobb åkte jag till stan en liten sväng. Köpte en kavaj (surprise!) och ett par vanliga svarta jeans. Bas är bäst!

NÄSTAN LIKADANA.

Tänkte visa en ny skål. Den svarta är från Ullared och kostade 29,90 kronor. Sen har jag ju visat den andra innan, och den är från Marimekko, alltså betydligt mycket dyrare. Det finns vissa skillnader, men de är ändå lika.
 
 

SHOES IS REAL LOVE.

Två nya beiga skor. Två inlägg ner har jag de till höger på mig. De till vänster är från Scorett och de till höger är från Skokanonen. Köpte båda paren utanför Gekås, Ullared.

OLIKA FINA BILDER.

Jag har varit iväg och jobbat någon timme nu. Jag är alltid så himla opepp på att jobba, men när man väl är där så känns det alltid okej. Tur är väl det. Nog om det. Med tanke på att mitt liv idag har varit så oglamouröst som möjligt, så bjuder jag på några bilder från min mapp "Inspirationsbilder".

BEIGE NEW SHOES.

Igår hade jag detta på mig. En vän var hos mig hela eftermiddag och kvällen. På kvällen badade vi i havet, och innan dess åt vi på restaurang. Godis och film på kvällen blev det också. Lite bilder kanske dyker upp.

RSS 2.0