It giving left me lonely.

Hej på er! Idag slutade jag tidigt (18.00) så därefter strosade jag runt på Oxford Street i 3 timmar. Mestadels H&M. Köpte två saker från H&M Trend. Lovar att visa så snart jag kan. Nu är jag förresten snart hemlös igen. Men jag ska iallafall på en visning imorgon och en på måndag, så jag håller alla tummar och tår att de är hyffsat fräscha. Resten av kvällen/natten ska jag kolla på serier som jag har missat under två veckors tid -halleluljah. 

!!

 
Love it. Helt fantastisk är hon. 

Ledig lördag.

Igår var jag och Isabel i älskade Covent Garden. Det är så himla mysigt och fullproppat med människor. En av sakerna som gör att det känns så mysigt här på vintern är alla lampor och dekorationer som kommer upp innan julen. Jag ville ha så himla mycket saker men det blev inga köp, förutom crêpes och varm choklad. 

Those days are gone.

Också var mina tre lediga dagar över (som jag bara i princip sov bort! fy). Imorgon startar 6 dagars jobb. Hello nolife. Ser inte direkt fram emot det, men det är bara att göra, finns inget annat val. Vem vill jobba fredag, lördag, söndag? Det är så sjukt busy. Men nästa vecka är det något spännande på G i vår butik (jag kommer att jobba 12 timmar!!)  Nu blir det fortsättning på lägenhetsletande till 00.00 när jag måste sova. Upp 7 imorgonbitti. 

RSS 2.0