Floppy hats.

Jag älskar hattar. Jag har två. Men jag använder mestadels min svarta slokhatt, jag vill ha en likadan eller liknande i beige, tyvärr är det så svårt att hitta en i perfekt färg och form. Jag började leta ungefär i September och jag har fortfarande inte hittat den. Här är iallafall några tips för er andra! H&M's svarta ser fantastisk ut-även i verkligheten! 
 

Ted Baker dress.

Här har vi den. Skönheten, och priset är odjuret. Finns det inget liknande på marknaden för ett lindrigare pris? Tips mottages, tack. 
 

Hat for the sun.

Kappa-Monki, Halsduk-Gina Tricot, Blus-H&M, Klocka-Michael Kors, Hatt-Gudrun Sjöden(vintage). 
 
Godkväll. Idag träffade jag Martina och lunchade på Pizza Express och gick en runda på Westfield. Jag hittade världens finaste klänning inne på Ted Baker, för £149, alltså inget köp för min del. Visar i nästa blogginlägg. 
 

Stabilt. Typ.

Nu var det verkligen ett tag sedan jag skrev här. Har hänt mycket som vanligt. Flyttat, igen. 3 gången på 3 månader. Men lika glad är jag för det för jag har hittat mig ett eget rum, med dubbelsäng, som ska vara endast mitt. Tyvärr är jag så tråkigt att jag inte lägger upp bilder. Men jag ska försöka allt jag kan att försöka blogga igen, om inte för er skull, så för min egen. Jag gör ju så himla mycket kul och mår så himla bra mesta tiden. 
 
Och just det, jag har klarat min provanställning på H&M, så nu är jag verkligen permanent anställd. Snart har jag ett stabilt liv. Med heltidsjobb och boende. Later!
 
 

RSS 2.0